Név:    
     
  Email cím:    
 
 
 
aktuális hírlevél
korábbi hírlevelek listája
   
    Orsi órái 2016-ban szünetelnek.

   


 

 

 Oktatók

Telkes OrsiTelkes Orsi

Hatha-jóga, relaxyoga, ra'yoka jóga oktató

Mielőtt jóga oktató lettem és rátaláltam az igazi hivatásomra, 10 évet a marketing szakmában dolgoztam, így saját bőrömön tapasztaltam az üzleti világ gyakran embertpróbáló, stresszes életmódját. Életfeladatomnak tartom, hogy tapasztalatimat másokkal megosztva, a jóga segítségével megmutassam, hogyan lehet a stresszel együtt élve, de azt megfelelően kezelve, egészségesen, elégedetten, belső derűt sugározva élni.


Gáborjáni RékaGáborjáni Réka (Aradhana Kaur)

jogaszules [kukac] t-online.hu vagy kundalinijoga [kukac] t-online.hu

Réka a JógaSzülés - Tudatos Várandósság program megalkotója. Az egyik legrégebbi kismamajógatanár, és sok-sok kismamajógaoktató tanára. Több, mint 20 év tanítási, és 7 év dúlai-várandósság kísérési tapasztalatával, 3 gyönyörű, de "túl gyorsan" cseperedő gyerek anyukájaként szenvedélyes elkötelezettje a szülésre és az anyaságra való készülésnek. Angol születésű férjének köszönhetően kétnyelvű és multi-kultúrális családban él, és részben emiatt diplomáinak nagy része külföldről származik - hiszen a legtöbbször az, amit tanulni szeretne Magyarországon még nincs is...

A jóga midennnapjainak része. Saját gyakorlásának alapját a Jógi Badzsán szerinti Kundalini Jóga hagyománya adja. Ennek magyarországi meghonosodásáért is nagy részben ő a "felelős". A Kundalini Jóga hagyománya hatalmas tudásanyagot szolgáltat a férfi-női családi szerepekről, a fogantatásról, a várandósságról, szülésről és a babázós időszakról: ezek mind a Tudatos Várandósság Program részévé váltak. Ez a program az ősi tudásanyag mellett a modern szülészeti elveken, illetve a várandósságkísérés bábai modelljén alapszik.

A JógaSzülés - Tudatos Várandósság programról bővebben itt olvashatsz: www.jogaszules.info

Kundalini Jógáról bővebben itt olvashatsz: www.kundalinijoga.info


Tallis BarkerTallis Barker (Shivantar Singh)

Angol születésű, több, mint 10 éve él Magyarországon. KJ Tanári diplomáját Espanolában (USA) szerezte. Elkötelezett és direkt energiájú tanár.

A jóga tanítás mellett zenetörténész (Harvard University, MA, Oxford University, PhD - doktorátus), aktívan koncertező zongoraművész és zeneszerző, több CD szerzője, 3 kisgyerek édesapja.

További infók Shivantar Kundalini Jóga óráiról: www.kundaliijoga.info