Nekem nagyon jó érzés, hogy hetente kétszer olyan mozgást végzem, ami hozzátesz a lelkemhez! A testemet energikusabbnak és feszesebbnek érzem minden alkalom után!... P. Barbi

A relaxyoga stúdió egy jó atmoszférájú kikapcsolódó hely, ahová élmény járni bármikor!... W. Zsuzsi

Életem nehéz időszakában segített a relaxyoga mind testileg, mind lelkileg kilábalnom a bajaimból... Gönczöl Judit

"Évek óta hűségesen járok jógázni a Relaxyoga Stúdióba, és azon túl, hogy minden porcikámat helyrerakja tetőtől talpig, és minden jógaóra után újjászületek, nagyon sokat alakít rajtam lelkileg is, nagyon sokat tanít magamról, és ez nagyon jó és izgalmas!
l.m.k."

"Két óra tömény kikapcsolódás. A rohanó világot az ajtón kívül hagyjuk, csak a pillanat a fontos, végre csak magunkra figyelhetünk egy kis időre. A mozdulatokra, az érzésekre. A végén minden porcikánkban érezzük, hogy átmozgattuk, és ez nagyon jó. Felüdülés testnek és léleknek. G. Timi "

"Talán túlzásnak hangzik, pedig nem az, hogy Orsinál kicsit olyan, mintha egy másik világba lépnél be. Ezt nem a külsőségekben érzed, hanem a hangulatban, a harmóniában - kb. két perc elteltével, ahogy beléptél. Az óra végére kiszáll belőled az egész napi stressz, idegeskedés, megszűnik a görcs a hátadban és a válladban és azt veszed észre, hogy mosolyogsz - legbelülről. Otthon is szoktam jógázni, de Orsinál valahogy egészen más hangulata van az egésznek. M. Anett "

"Már régóta éreztem, hogy szükségem lenne valami olyan aktív kikapcsolódásra, ami kizökkent a mindennapokból és segít, hogy újra magamra találjak egy fizikailag és lelkileg is megfáradt időszakomban. Amikor megláttam Orsiról a cikket az egyik női magazinban és információt a korábbi jógatáborokról, rögtön tudtam, ez kell nekem...
...és nem csalódtam. A jóga és a méregtelenítés együtt teljes lelki és fizikai megújulást hozott, olyan lendületet adott, amit sikerült "meglovagolni" és ennek következtében nem drasztikus életmódváltással 10 kg-ot leadni 2 hónap alatt. Most ősztől pedig a jóga is része lesz az életemnek, mert amit láttam és tapasztaltam, az meggyőzött arról, ez lesz az én utam a jövőben. Köszönöm Orsi! R. Szilvi"

Volt egy pont az életemben, amikor ráébredtem, hogy biztosan nem leszek már tűzoltó s katona vagy vadakat terelő juhász. Vagyis - kevésbé emelkedetten - az idő és a lehetőségek tárháza egyenesen arányos: ahogy fogy az egyik, tartalmában úgy csökken a másik.
Ezt a tételt cáfolta meg nekem a jóga, ami - megint emelkedetten - visszaadja a távolság üveggolyóját.
Gergő